Folkcorn

Speellijst / Playlist

Folkcorn speelt op het Muziekspektakel voor Geert van Rumund 16 november 2021

Datum: dinsdag 16 november 2021

Details:

Op dinsdagavond 16 november  levert Folkcorn in het Wageningse theater Junushoff een bijdrage aan het muziekspektakel voor scheidend burgemeester Geert van Rumund.  Deze  is inmiddels opgevolgd door Floor Vermeulen, maar tot een feestelijk openbaar afscheid is het niet eerder gekomen wegens de coronaproblemen. Folkcorn, opgericht in 1973,  speelt drie à vier songs uit het rijke repertoire aan oude Nederlandse en Vlaamse volksmuziek. De toegang is gratis, plaatsen reserveren is verplicht, de coronarichtlijnen zijn van toepassing. Een toelichting op de website van het theater:

'Theater Junushoff is dan het toneel voor een avond vol muziek, theater, poëzie en andere verrassingen. Een avond voor Geert, voor Wageningers en door Wageningers. Met artiesten waar je vrolijk van wordt. Met het thema verbinding als rode draad.

De inloop in Junushoff is op dinsdag 16 november vanaf 19.30 uur. Het muziekspektakel duurt tot circa 22.00 uur.

Gratis kaarten reserveren kan vanaf donderdag 14 oktober via de Theaterkassa van Junushoff. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@junushoff.nl of door te bellen met 0317-465500 ( van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur).'